Loop met Riders for Pelle de Warmathon in Antwerpen

Loop met Riders for Pelle de Warmathon in Antwerpen
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor de Warmathon op 21 december
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

donderdag 31 oktober 2013

Riders for Pelle fiets- en kampeerweekend op 28 en 29 juni 2014

Het was al langer bekend dat er ook volgend jaar er weer een team "Riders for Pelle" zal deelnemen aan de Duchenne Heroes (www.duchenneheroes.nl), de 7daagse mountainbiketoecht waarmee geld wordt ingezameld voor het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte. Elke deelnemer dient minstens 2500 euro aan sponsorgeld in te zamelen. Volgend jaar zal het team Riders for Pelle bestaan uit minstens 3 leden, mijn zoon Floris, Bruno Van Herck en mijn neef Vincent. We doen dit al voor het 3e jaar op rij, dus het is altijd zoeken naar nieuwe manieren om het sponsorgeld in te zamelen.

Dit jaar hebben we, denken we, een origineel idee, dat we jullie nu al willen voorleggen omdat we met dit soort initiatieven zeker moeten zijn van de opbrengst/deelnemers vooraleer we aan het organiseren slaan.
Daarom deze mail om te polsen of er voldoende interesse is.
Wat zijn onze plannen?
We willen een fiets- en kampeerweekendje organiseren, bedoeld voor gezinnen met (jonge) kinderen.
Dit plannen we in het weekend van 28 en 29 juni 2014, de formule zou als volgt zijn:
de deelnemers vertrekken per fiets in kleine groepjes (families) in de loop van de zaterdagvoormiddag van op een centrale plaats, bv. de Waasdonk, om zo'n 30 km. te fietsen naar een terrein dat we ter beschikking hebben in Poederlee. De fietsroute loopt grotendeels langs rustige wegen, met apart fietspad en een heel stuk ook langs het Albertkanaal. Ieder kiest hoe lang je er over wil doen (met of zonder picknick onderweg), aankomen in Poederlee kan vanaf 13 u. In de namiddag kunnen we ons bezighouden met spelletjes (badmington, ...). Kampeermateriaal dien je zelf te voorzien, maar wij vervoeren het naar Poederlee, jullie hoeven er dus niet mee te sleuren. 
's Avonds maken wij een warme maaltijd (spaghetti) voor jullie klaar, en daarna houden we het gezellig met een kampvuur waar jullie inbreng natuurlijk ook welkom is. De volgende ochtend verwennen we jullie met een heerlijk ontbijt, waarna jullie de terugrit kunnen aanvangen.

We kunnen dit enkel organiseren als er voldoende belangstelling is, want we kunnen het ons niet permitteren om ons vooropgesteld doel aan sponsorgeld niet te halen. Dus als dit idee jullie iets zegt, laat het dan weten. Het verbindt jullie nog tot niets, maar zo weten we of het de moeite loont om er aan te beginnen.
Het doelpubliek is wel gezinnen met kinderen, gezien de grootte van het terrein is het niet de bedoeling dat we daar nachtje door gaan feesten.
Voor dit alles moeten we nog een kostprijs opstellen, en het zal natuurlijk wel zo zijn dat we er winst mee moeten maken, dus indien jullie deelnemen leveren jullie een echt nuttige bijdrage aan het doel: Duchenne spierdystrofie de wereld uit trappen.

Reageer, like en laat je ideeën hierover maar weten,

Meld je aan via Facebook: https://www.facebook.com/events/1410048325894913/?ref=2&ref_dashboard_filter=calendar&source=1

Geen opmerkingen: