Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

donderdag 13 september 2012

Team Pelle rijdt nu samen de 70 km.

Na de eerste twee dagen telkens voor de 100 km route gekozen te hebben, zijn Vincent en Floris nu overgeschakeld op de 70 km.  Het is iets comfortabeler om wat vroeger op de camping aan te komen en nog een douche te kunnen nemen, kleren te wassen en ook onderweg nog meer te genieten.
Het moreel van Bert, Floris en Vincent zit nog steeds goed, ze hebben er nog steeds zin in en elke dag beseffen ze nog meer waarvoor ze het doen. Naarmate ze Nederland verder binnenrijden, komen er steeds meer familieleden van deelnemers hun teams groeten, en daar zijn steeds vaker Duchennepatienten bij.  Die gasten kunnen zich ook uitstekend uitleven, met hun elektrische rolstoelen rijden ze samen de camping op en neer.  Ook samen met andere leeftijdsgenoten.
Morgen alweer de laatste echte Duchenneheroesdag, zaterdag is het zowat zoals de laatste rit van de ronde van Frankrijk, dat is een apoteose, waarbij vooral de emoties en belevenissen van de voorbije week zullen primeren.  We hopen dat het mooi weer wordt en dat er veel mensen zullen aanwezig zijn in park Brakkenstein in Nijmegen.

Geen opmerkingen: