Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

maandag 6 februari 2012

Het centjesbord van Pelle

Misschien vraag je je wel af wat dat nu wel mag zijn, of misschien heb je er al over gehoord, in elk geval: hiernaast is het enige echte "Centjesbord voor de spiertjes van Pelle" te zien. De naam is een eigen uitvinding van Pelle, het bord zelf is een creatie van zijn vader Bert samen met een bereidwillige buurman. Het bord combineert informatie en entertainment, "infotainment" dus zoals het tegenwoordig de mode is op TV.

Het is de bedoeling dat het bord op zoveel mogelijk semi-openbare plaatsen opgesteld wordt, liefst waar ook kinderen komen want die zijn er dol op. Wie denkt een plekje te hebben waar het bord een weekje of zo min of meer beveiligd tegen vandalisme kan blijven staan mailt naar bertdotwollaertatantwerpendotbe (vervang de dot door een punt en de at door de apestaart).
Je vermagert er enorm door het bord te gebruiken, want als je het gebruikt hebt ben je veel lichter dan voordien. Meer zeggen we er niet over, je moet het zelf maar eens uitproberen.
Dat kan alvast op volgende plaatsen:
- dat kon het voorbije weekend in het Kriekenhof tijdens de pannenkoekenbak voor Lichtmis, waar het bord zijn primeur beleefde en enthousiast onthaald werd door groot en klein.
- dat kan wellicht op het eind van april in het cafetaria van een gebouw van de belastingen, weliswaar een niet zo populair gebouw, maar wel waar er heel veel mensen werken. Het schijnt zelfs dat het bord er zal ingezet worden om mensen van hun zwart geld af te helpen :-)
- er zijn gesprekken lopend om het in een groot museumop te stellen en ook bij een voetbalclub én op de mosselsouper van een parochie, tante Agnes onderhandelt met haar achterban om het op een benefiet te kunnen zetten, de mama van een klasgenootje van Pelle informeert bij de cultuurraad en stelt de vraag in de gemeentelijke bibliotheek. Ook aan de directeur van de Cultuurraad van een buurgemeente werd de vraag gesteld om het in het cultureel centrum te mogen plaatsen. Vriend Koen stond al toe het de 18e februari op hun fuif in zaal Familia te zetten...

Heb je zelf suggesties, aarzel niet en mail bertdotwollaertatantwerpendotbe (vervang de dot door een punt en de at door de apestaart).

Geen opmerkingen: