Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

zondag 26 september 2010

Duchenne Parent Project Nederland houdt congres

Op zaterdag 6 november vindt het jaarlijkse Duchenne congres van het Duchenne Parent Project plaats. Dit jaar hebben we een geweldige locatie gevonden: het Beeld en Geluid museum in Hilversum. Iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkelingen rondom de ziekte van Duchenne is op dit Nederlandstalige congres van harte welkom.

Voor volwassenen zijn er diverse lezingen over onderzoek en zorg.
Dr. Annemieke Aartsma geeft een overzicht over de diverse lopende onderzoeken. Verschillende bedrijven zoals Prosensa en Genzyme geven een status update omtrent hun klinisch onderzoek. Ook worden nieuwe projecten, die gesponsord worden door DPP, gepresenteerd. ’s Middags is er een opsplitsing in lezingen over zorg voor oudere en jonge kinderen. Natuurlijk is er ook weer voldoende gelegenheid om met sprekers en andere deelnemers bij te praten, tijdens lunch en uiteraard de borrel waarmee deze dag wordt afgesloten.

meer informatie:
http://www.duchenne.nl/1078_

Geen opmerkingen: