Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

woensdag 6 december 2017

Vraag nog snel uw eindejaarscadeau aan de fiscus

Niemand betaalt graag veel belastingen. Met een aantal gerichte uitgaven kunt u uw belastingfactuur temperen. Maar de fiscus geeft dat cadeau alleen als u voor het einde van het jaar uw centen besteedt.

Ook al duurt het nog ruim een half jaar vooraleer u uw jaarlijkse belastingaangifte zult indienen, toch denkt u er deze tijd van het jaar het best al over na. In die aangifte moet u niet alleen alle inkomsten van 2017 aangeven, maar kunt u ook voor een aantal gerichte uitgaven een belastingvoordeel vragen. Of anders geformuleerd: een deel van uw uitgaven kunt u via de fiscus recupereren. Maar daarvoor dient u wel tijdig in actie te schieten: u moet die uitgaven nog voor het jaareinde effectief betalen. Een factuur, bestelbon of contract met datum voor Nieuwjaar volstaat niet.

Steun Riders for Pelle: u recupereert 18 euro per gift vanaf een gift van 40 euro

Wilt u nog een goede daad stellen? Via een gift kunt u tot 45 procent via uw belastingaangifte recupereren. Voorwaarde is dat u dit jaar minstens 40 euro - al dan niet in één betaling - hebt gestort aan eenzelfde instelling. Voor giften voor Riders for Pelle ontvangt u volgend jaar van Spierziekten Vlaanderen (vroeger NEMA) een attest dat u bij uw aangifte kan toevoegen.
Doe uw gift via onze teampagina op Duchenne Heroes:
https://www.duchenneheroes.nl/riders-for-pelle#sponsor

Geen opmerkingen: