Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

vrijdag 16 september 2016

Volg Riders for Pelle live vanaf uw pc thuis

Morgen is het zover, dan vertrekken we naar Saarbrücken in Duitsland. Zondag 18 september starten we dan met de Duchenne Heroes. Je kan ons ook online volgen via deze link
https://portal5.mobiletrack.nl/
Wij rijden met tracker nummer 64. Bij defecten kan dat nog wisselen.

Ook via Whatsapp op je smartphone kan je berichtjes krijgen over het reilen en zeilen van de Duchenne Heroes (dit zijn geen berichtjes van Riders for Pelle, maar van de organisatie).
Op de hoogte met Whatsapp!
Jouw vrienden en familie willen natuurlijk op de hoogte blijven van jouw ervaringen. Naast de Whatsapp-groep voor jou als deelnemer, hebben we ook een Whatsapp-groep voor de thuisblijvers! Wat je moet doen (dit bericht delen!):
  1. Sla dit nummer op in je telefoon: 0031 6-13244599
  2. Ga naar Whatsapp en app DH START naar het nummer 0031 6-13244599
  3. Je ontvangt geen bevestiging van aanmelding, maar wordt vanaf vrijdag als thuisblijver op de hoogte gebracht van wat er tijdens de week gebeurt.
Let op: wij lezen wel, maar reageren niet op wat je terug stuurt. Het is ook geen groepsapp waar je alles van elkaar ziet.  

Geen opmerkingen: