Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

zaterdag 5 oktober 2013

Bier is opgehaald voor Ecodroom zondag 13 oktober Rivierenhof

Deze ochtend een flinke voorraad bier van Vossen met de Meynen ingeslagen.
Volgende zondag 13 oktober staan de Riders for Pelle daarmee op de Ecodroom in het Rivierenhof, (van 13 u. tot 18 u.) de openluchthappening in het Rivierenhof in Deurne waar duurzaamheid troef is!
Je kan het bier daar proeven (2 €), maar ook kopen, per bak (maar dat lijkt mij lastig om mee te nemen vanop de Ecodroom, daarom willen we dat in het Antwerpse ook thuis afleveren) of in een geschenkverpakking van 7 flesjes (een halve meter), in een mengeling van licht (Vossen met de Meynen 69) en donker (Vossen met de Meynen Van8).  Maar 7 flesjes van hetzelfde kan ook natuurlijk.  Dit verkopen we aan de democratische prijs van 13 euro.
Daarnaast verkopen we ook nog wat oude spulletjes en zamelen we ook nog altijd oude niet meer gebruikte gsm's in.  Dat past dus allemaal heel goed in het opzet van de openluchthappening en levert ons hopelijk een flink aantal euro's op voor onze deelname aan de Duchenne Heroes van volgend jaar.

Nog wat bijkomende info over het bier:
- een volledige bak kost 40 euro, maar daar krijg je nog 8,5 euro van terug als je het inlevert in een drankenhandel van de keten "Prik & Tik".  Je mag ons het leeggoed natuurlijk altijd terugbezorgen, dan verdienen wij een extraatje :-)  Leeggoed per flesje: 0,10 €.
(klik op de afbeelding voor een grotere weergave of zoek het zelf op op http://www.prikentik-uw-drankenspecialist.be/ )


Geen opmerkingen: