Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

donderdag 8 augustus 2013

Opbrengst verrassingsontbijten 7 juli en 4 augustus

256 nieuwsgierigen kregen een verrassingsontbijt tussen de kiezen en het ontbijt werd duidelijk heel erg gesmaakt.
Na aftrek van de kosten houden we hiervan 1363,37 € over dat integraal wordt gebruikt voor de teams "Fietsen voor hun Toekomst" (Bert) en "Riders for Pelle" (Vincent en Fabian) die deelnemen aan de Duchenneheroes 2013.  De totale opbrengst van deze mega-mountainbiketocht gaat naar wetenschappelijke onderzoeksprojecten die geselecteerd worden door "Duchenne Parent Project Nederland" (meer info zie : www.duchenneheroes.nl).
Een prima resultaat deze eerste editie !!! Nogmaals ook bedankt aan alle medewerkers.
Natuurlijk ook héél hartelijk bedankt aan wie het risico nam en ons ontbijt bestelde!

Wie ons alsnog een hart onder de riem wil steken en de deelname aan Duchenneheroes van een derde teamlid mee wil verzekeren kan nog steeds storten op nummer : BE84 7370 2218 5559 van Nema vzw met vermelding "gift Duchenneheroes 2013, riders for Pelle". Giften vanaf 40 € geven recht op een fiscaal attest dat U in 2014 in uw belastingaangifte kan opnemen. Samen trappen we Duchenne de wereld uit !
Waarvoor bij voorbaat onze hartelijkste dank,

Geen opmerkingen: