Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

woensdag 24 juli 2013

Uw ontbijt aan huis geleverd op zondag 4 augustus?Op 7 juli hebben we meer dan 120 ontbijten aan huis geleverd en dat doen we zondag 4 augustus nog eens over, en dan gaan we voor minstens het dubbel! Met deze ontbijtactie willen we het sponsorgeld (2500 euro per deelnemer) voor de deelname aan de Duchenneheroes rondkrijgen (en we doen met 3 mee en hebben nog wat centjes nodig). 
Diegenen die op 7 juli niet thuis waren hebben misschien al wel iets gehoord over het verzorgde luxe-ontbijt dat we toen afleverden voor de luttele som van 10 eurootjes (volwassene).  Een kind krijgt een lekker ontbijt voor 6 euro.

Bestellen is simpel: forward deze mail (ingevuld) door naar Verrassingsontbijten@gmail.com en stort het gepaste bedrag op rekening: BE64 7895 3293 1152 met vermelding van uw naam, adres en bestelling en kies voor afhaling of levering. 

of print deze mail af, vul het strookje (zie ook de bijlage) in en bezorg het bij Piet Wollaert, Mortselsesteenweg 11, Deurne met het gepaste bedrag.

NAAM________________________________________________________________________
STRAAT___________________________________________ NR________________________
GEMEENTE___________________________________________________________________
  
O  haalt het ontbijt zelf op tussen 7u en 11u bij Primavera Terlindenhofstraat 160, 2170 Merksem

of

O laat het ontbijt thuis leveren tussen 8u en 10u  
(enkel mogelijk in Merksem, Schoten, Deurne, Borgerhout extra muros, Borsbeek, Ekeren)
AANTAL    __ volwassenen x €10,-         __ kinderen x €6,-Sponsor het Onderzoek naar de “ziekte van Duchenne” “Fietsen voor hun toekomst”

De ziekte van Duchenne is een nog niet te genezen ernstige en levensbedreigende spieraandoening die 1 op 3500 jongens treft.
Alle spieren verliezen van bij de geboorte aan kracht tot uiteindelijk geen spier nog functioneert en het hart het als laatste begeeft.
Gemiddeld worden deze jongens slechts 20 à 30 jaar.
De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het wetenschappelijk onderzoek voor nieuwe behandelingsmethoden om de symptomen te verlichten en de nog veel te beperkte levensverwachting te doen toenemen.
“Duchenne Heroes”, de 8e editie van deze 7-daagse mountainbiketocht van 15 tot 21 september telt dit jaar zo’n 400 deelnemers.
Iedere biker dient vooraf minstens 2500€ sponsorgeld te verwerven.
Bert Wollaert rijdt de tocht voor de derde keer voor zijn zoontje.  Ook de neef van Pelle, Vincent rijdt opnieuw mee (als het sponsorbedrag gehaald wordt)

http://www.duchenneheroes.nl - http://www.duchenne.nl
http://duchenneheroes2008.blogspot.be/

Het bestelde ontbijt kan op 4 augustus opgehaald worden tussen 7.00 en 11.00 uur  in het ons (gratis) ter beschikking gestelde lokaal van Primavera, Terlindenhofstraat 160, 2170 Merksem
Het aan huis brengen van de ontbijten is enkel mogelijk in Merksem, Schoten,  Ekeren, Borsbeek en Deurne tussen 8.00 en 10.00 uur.

Strookjes met gepast geld kunnen binnengebracht worden op volgende adressen
Bert Wollaert, Terlindenhofstraat 190, 2170 Merksem
Fam. Wollaert-Janssens, de Borrekensstraat 105, 2100 Deurne
Fam. Van Damme-Anthonis, Jos Claessensstraat 9, 2180 Ekeren
Piet Wollaert, Mortselsesteenweg 11, 2100 Deurne (enkel 's avonds)

Inschrijven kan met het strookje te mailen naar Verrassingsontbijten@gmail.com (graag uiterlijk 1 week voor het betreffende ontbijt)
Uw inschrijving is pas definitief na cash betaling of op rekening : BE64 7895 3293 1152 met vermelding van uw naam, adres en bestelling voor 7 juli en/of voor 4 augustus en plaats van afhaling of levering. (LET OP : je schrijft best zo snel mogelijk in: wij verstrekken per ontbijtdag maximaal 250 ontbijten).
 

PS. kan u niet deelnemen aan het ontbijt, dan is uw steun ook welkom op (dank aan diegenen die al gestort hebben!):

Sponsoring Bert, Vincent en Fabian

U kan ook rechtstreeks overschrijven via NEMA vzw • Elke storting van minimum €40 op jaarbasis komt in aanmerking voor een fiscaal attest (wordt rond maart 2014 verstuurd) • Gestort op rekening IBAN: BE84 7370 2218 5559 en met BIC: KRED BE BB • Op naam van: Nema vzw Brusselsesteenweg 24G 9090 Melle • Als mededeling Duchenne Heroes 2013 en "Riders for Pelle".

Geen opmerkingen: