Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

dinsdag 2 juli 2013

Prosensa (Gimv) maakt sterk beursdebuut

Maar de introductieprijs voor onze deelname aan de Duchenne Heroes bedraagt 2500 euro en we zijn er nog niet. Steun is nog welkom, investeer mee in het onderzoek naar de ziekte van Duchenne en stort op het rekeningnummer hiernaast (rechts)! Steun "Fietsen voor hun toekomst" en de "Riders for Pelle"

"Prosensa (Gimv) maakt sterk beursdebuut
Het Laatste Nieuws,
Za. 29 Jun. 2013, Pagina 47

Het Nederlandse biotech- bedrijf Prosensa, waarin de Vlaamse investeringsgroep Gimv een belang van 9,03% aanhoudt, heeft een sterk beursdebuut gemaakt op Nasdaq. Het aandeel opende de handel aan 20 dollar, of ruim 54% (7 dollar) boven de introductieprijs. Prosensa werkt aan kandidaat-geneesmiddelen tegen zeldzame aandoeningen, zoals de ziekte van Duchenne. Dat is een erfelijke vorm van spierverzwakking. Het kandidaat-medicijn, Drisapersen, wordt ontwikkeld in samenwerking met de Britse farmareus GlaxoSmithKline. Gimv zit sinds eind 2008 in het kapitaal."

Geen opmerkingen: