Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

zaterdag 25 mei 2013

Ontbijt t.v.v. Fietsen voor hun Toekomst op 7 juli

Klik op de afbeelding om ze groter weer te geven.


op zondag 7 juli en/of zondag 4 augustus 2013
Sponsor het Onderzoek naar de “ziekte van Duchenne” “Fietsen voor hun toekomst”

De ziekte van Duchenne is een nog niet te genezen ernstige en levensbedreigende spieraandoening die 1 op 3500 jongens treft.
Alle spieren verliezen van bij de geboorte aan kracht tot uiteindelijk geen spier nog functioneert en het hart het als laatste begeeft.
Gemiddeld worden deze jongens slechts 20 à 30 jaar.
De opbrengst van deze actie gaat integraal naar het wetenschappelijk onderzoek voor nieuwe behandelingsmethoden om de symptomen te verlichten en de nog veel te beperkte levensverwachting te doen toenemen.
“Duchenne Heroes”, de 8e editie van deze 7-daagse mountainbiketocht van 15 tot 21 september telt dit jaar zo’n 400 deelnemers.
Iedere biker dient vooraf minstens 2500€ sponsorgeld te verwerven.
Bert Wollaert rijdt de tocht voor de derde keer voor zijn zoontje. Ook de neef van Pelle, Vincent rijdt opnieuw mee (als het sponsorbedrag gehaald wordt)


Het bestelde ontbijt kan op deze dagen opgehaald worden tussen 7.00 en 11.00 uur:
Op 7 juli in de ons (gratis) ter beschikking gestelde ruimte van Atelier K!, Terlindenhofstraat 182, 2170 Merksem
Op 4 augustus in de ons (eveneens gratis) ter beschikking gestelde lokalen van Primavera: Terlindenhofstraat 160, 2170 Merksem
Het aan huis brengen van de ontbijten is op deze beide dagen enkel mogelijk in Merksem, Schoten, Ekeren en Deurne tussen 8.00 en 10.00 uur.


Inschrijven kan met het strookje van de bijlage of via Verrassingsontbijten@gmail.com (graag uiterlijk 1 week voor het betreffende ontbijt)
Uw inschrijving is pas definitief na cash betaling of op rekening : BE64 7895 3293 1152 met vermelding van uw naam, adres en bestelling voor 7 juli en/of voor 4 augustus en plaats van afhaling of levering. (LET OP : je schrijft best zo snel mogelijk in: wij verstrekken per ontbijtdag maximaal 250 ontbijten).


Bestellen is simpel: mail dit (ingevuld) door naar Verrassingsontbijten@gmail.com en stort het gepaste bedrag op rekening: BE64 7895 3293 1152 met vermelding van uw naam, adres en bestelling voor 7 juli en/of voor 4 augustus en plaats van afhaling of levering.


NAAM________________________________________________________
STRAAT________________________________________ NR___________
GEMEENTE____________________________________________________
haalt het ontbijt zelf op tussen 7u en 11u bij

O Atelier-K! (enkel op 7 juli)
O Primavera (enkel op 4 augustus)
laat het ontbijt thuis leveren tussen 8u en 10u

O enkel mogelijk in Merksem, Schoten, Deurne, Borgerhout extra muros, Borsbeek, Ekeren

DATUM ONTBIJT
O zondag 7 juli
O zondag 4 augustus

AANTAL __ volwassenen x €10,- __ kinderen x €6,-

PS. kan u niet deelnemen aan het ontbijt, dan is uw steun ook welkom op:
Sponsoring Bert, Vincent en Fabian
U kan ook rechtstreeks overschrijven via NEMA vzw • Elke storting van minimum €40 op jaarbasis komt in aanmerking voor een fiscaal attest (wordt rond maart 2014 verstuurd) • Gestort op rekening IBAN: BE84 7370 2218 5559 en met BIC: KRED BE BB • Op naam van: Nema vzw Brusselsesteenweg 24G 9090 Melle • Als mededeling Duchenne Heroes 2013 en “fietsen voor hun toekomst (Bert)” of "Riders for Pelle (Vincent/Fabian)". •

Geen opmerkingen: