Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Dank aan alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

zondag 24 juni 2012

Vossen met de Meynen 69

Vanaf heden verkopen we ook het bier "Vossen met de Meynen 69".  Dit is een ambachtelijk gebrouwen bier waarvan de opbrengst bestemd is voor het goede doel, nl. de strijd tegen de ziekte van Duchenne (zie www.duchenne.nl of www.duchenneheroes.nl).  De verkoopprijs bedraagt 30 20  euro per bak (12 x 0.375L) inclusief statiegeld. Voila sé, nog maar pas gelanceerd, of we doen al wat van de prijs af. Wat houdt u nog tegen om meteen een bestelling te plaatsen!
Alle winst gaat naar de deelname van het team Riders for Pelle (http://floris4duchenneheroes.blogspot.com/),  Floris, Vincent en Bert aan de Duchenne Heroes (7daagse mountainbiketocht ten voordele van het onderzoek naar de ziekte van Duchenne), van 9 tot 16 september.

Over het bier:
"Vossen met de Meynen soixante neuf", een blond bier van 6.9° alcohol met hergisting op de fles gebrouwen met alleen maar natuurlijke producten door Hof ten Dormaal te Tildonk.
Vossen met de Meynen op Wikipedia (is de pagina over het vorige bier "Vossen met de Meynen Blond", niet van het huidige bier):
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Anker_Blond#section_3
Vossen met de Meynen website:
http://vmdm.be/index.php/nl/
Vind Vossen met de Meynen leuk op Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Vossen-met-de-Meynen/170422019645757

Levering aan huis binnen de regio Antwerpen vanaf half juli.
Stuur mij een mail indien je wil bestellen (piet.wollaert@hotmail.be)

Geen opmerkingen: