Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

maandag 13 september 2010

Rit nummer 2 zit er op!

We zitten nu in Rochefort, de tweede rit zit er op, volgens Filip Meirhaeghe zou dit de zwaarste maar ook een van de mooiste geweest zijn. De bikers doen het allemaal heel goed, de medische equipe is nog bijna niet moeten tussenbeide komen voor zware valpartijen, al heeft de massage elke avond wel de handen vol (letterlijk). Tot nu toe is het weer heel goed meegevallen, gisteren wat lichte regen maar vandaag heel wat zon afgewisseld met enkele wolkenvelden. 't Schijnt dat dat morgen anders gaat zijn, maar dat zien we dan wel weer. Een klein groepje maakt het wel veel gezelliger, met heel wat momenten dat er kan gepraat worden met andere ouders van Duchennepatiënten.
De camping hier is reuze, alles gloednieuw en fantastische douches. Gisteren waren er twee deelnemers grondig fout gereden, zij hebben ontdekt dat Luxemburg toch een groot land is als je er in de verkeerde richting doorrijdt. Ze hebben in totaal meer kilometers gereden vooraleer ze aan checkpoint 1 aankwamen, en toen was het al 3 uur in de namiddag gepasseerd. Vandaag zijn er twee anderen in geslaagd om het checkpoint in La Roche voorbij te rijden, die hebben het dan maar zonder hun eerste lunchpakket moeten stellen. Morgen rijden we naar Frankrijk!

Geen opmerkingen: