Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek

Fortbiken against Duchenne - 6 uren van het Fort van Borsbeek
Klik op de banner hierboven om in te schrijven voor Fortbiken II
Deze mountainbiketocht is een initiatief van het Nederlandse Duchenne Parent Project en wordt georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse stichting "Evenementen voor Maatschappelijke Organisaties Foundation (Emolife)".

zaterdag 19 juni 2010

Bijeenkomst met vrijwilligers Duchenneheroes

Nu maandag 21 juni steken we met de vrijwilligers voor de Duchenneheroes de koppen bij elkaar om nog een aantal praktische voorbereidingen te treffen voor de Duchenneheroes.be die nu wel erg dichtbij komen. De overnachtingsplaatsen zijn gekend, het parcours is nog niet bekend gemaakt maar daar hebben wij als vrijwilligers geen last van :) Tenzij voor het vinden van de checkpoints natuurlijk.
Alle overnachtingen vinden plaats op campings, dat wil zeggen dat er elke dag een klein huzarenstukje moet gepresteerd worden om dit logistiek voor mekaar te krijgen. Tenten, tafels, kookmateriaal enz. wordt 's morgens bij het vertrek van de mountainbikers afgebroken om 's namiddags al opgebouwd klaar te staan om de rijders te ontvangen op de volgende etappeplaats.
We zijn benieuwd naar de andere vrijwilligers, Bert en ik hebben natuurlijk al wel ervaring van de vorige edities, dus het zal wel los lopen.

Geen opmerkingen: